Go to Top

Počinje Koncertna sezona FU 2014.

Nakon svečanog otvaranja Koncertne sezone FU 2014. koncertom "Damama na dar" koji je održan u subotu 08. marta, počinje bogata koncertna sezona a ove nedelje nas očekuju dva koncerta.  Koncerti će se održati u Koncertno - izložbenom prostoru FU (Knjaževačka 2a) sa početkom od 20 časova. Ulaz na koncert je slobodan uz besplatan primerak ulaznice.

 

U utorak, 11. marta, održaće se "VEČE VIRTUOZNIH DELA ZA VIOLINU I KLAVIR" na kome će se predstaviti studenti violine, u klasi mr Jovana Bogosavljevića i mr Marije Rajković, uz klavirsku pratnju Olge Petrović. Na programu su virtuozna violinska dela Krajslera, Sen Sansa, Mokranjca, Sarasatea, Ravela i Vijenjavskog. Detaljan program koncerta možete pogledati na sajtu Koncertne sezone.

 

U sredu, 12. marta očekuje nas "Vremeplov... kroz zvuke Kamerne muzike..." kroz koji nas vode Ana Veličković - Igić, flauta, Andrija Minčić, klarinet, Tadija Minčić, fagot, Ingrid Janković, klavir a kao gosti nastupiće Kamerni orkestar "EISLER" pod dirigentskom palicom mr Milene Injac. Na koncertu će premijerno u Srbiji biti izvedena kompozicija Hannsa Eislera - Nonett Nr.1. Pored ovog na programu su i dela Betovena, Kavalinija, Sen Sansa i Picija.

Biografije i detaljan program koncerta možete pogledati na sajtu Koncertne sezone.