Go to Top

Koncertno-izložbeni prostor FU

 

Fakultet umetnosti u Nišu poseduje Koncertno-izložbeni prostor koji je jedan od najopremljenijih, najboljih i najmodernijih u ovom delu Srbije. U okviru Koncertno-izložbenog prostora je i Tonski studio sa savremenom opremom za snimanje i tonsku produkciju. U ovom prostoru svoju delatnost obavlja Multimedijalni centar Fakulteta umetnosti.

U Koncertno - izložbenom prostoru realizuju se Koncertna sezona i Izložbena sezona Fakulteta umetnosti u Nišu kao i tonsko snimanje i produkcija.

Ideja i cilj Koncertne i Izložbene sezone FU su promocija studenata, prezentacija profesora Fakulteta umetnosti u Nišu ali i gostujućih umetnika iz zemlje i sveta.

 

Koncertno - izložbeni prostor se nalazi u ulici Knjaževačka 2a, pored Osnovne škole "Njegoš".

U neposrednoj blizini nalazi se gradska autobuska stanica koja, linijom Bubanj - Donja Vrežina (D. Vrežina), povezuje Koncertno - izložbeni prostor sa centrom i ostalim delovima grada.

 

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Koncertno - izlozbeni prostor

loading map - please wait...

Koncertno - izlozbeni prostor 43.328963, 21.914710 Knjaževačka 2a

 

Izuzetno akustična sala ima kapacitet do 250 sedišta. Na prostranoj bini nalaze se dva koncertna klavira (Yamaha, Kawai). Visoki i široki zidovi, uz kvalitetan sistem za postavljanje slika i šinsku rasvetu, pogodni su i za postavljanje radova velikih formata. Prostor je opremljen klima rashladnim sistemom i parnim grejanjem, a na raspolaganju je i parking prostor.

Ograđivanjem bine panelima za zvučnu izolaciju, dobija se profesionalni tonski studio sa savremenom opremom za studijsko snimanje i tonsku produkciju.

 

TEHNIČKI CRTEŽ <

 

 

KONTAKT

Marko Micić
Šef Multimedijalnog centra

telefon: +381 63 411 959
e-mail: marko@artf.ni.ac.rs

 

Miodrag Obradović
Tehničar-snimatelj

telefon: +381 63 235 962
e-mail: obradovic.miodrag@artf.ni.ac.rs